Bändi

Tanssiorkesteri Midinetti on nuorekas, vanhaa tanssimusiikkia soittava viisihenkinen kokoonpano. Tyylillisesti orkesteri tunnelmoi keikoilla pääasiassa 50- ja 60-lukujen ikivihreiden ja vähemmän tunnettujen aarteiden tahdissa.

Ohjelmistomme on valikoitunut tanssijalkaa liikuttavasta ja samalla myös viihdyttävästä tanssimusiikista. Se koostuu niin perinteisistä humppa-, valssi- ja tangosävelmistä kuin myös erikoisemmista latino- ja swingrytmeistä. Vauhdikkaampaa puolta ohjelmistossamme edustavat rock- ja twist-kappaleet.

Bändimme tarina alkoi keväällä 2006, ja ensimmäinen keikkamme olikin - ei enempää eikä vähempää - kuin omalla kotilavallamme Valasrannalla! Kesästä 2006 eteenpäin on noin 30 keikan vuosivauhti on vakiintunut kalentereihimme. Muutamia miehistönvaihdoksiakin on sattunut matkan varrelle, ja nyt lähdemme tulevien vuosien keikkoja kohti viisihenkisellä kloppiporukalla. Tämän lisäksi teemme myös yhteistyötä alati nousevalla keikkamäärällä Tangomarkkinat 2010-finalistin, Tino Ahlgrenin kanssa.

Keikkoinamme ovat tutuksi tulleet niin perinteiset lavatanssit, häät ja syntymäpäivät, kuten myös yritys-, kylä- sekä sukutapahtumat. Pyrimme mukautumaan aina keikkatilanteen mukaiseksi viihdyttäjäksi ja kiinnitämme myös huomiota orkesterin visuaaliseen ilmeeseen!